×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriendje steekt Britney Spears hart onder de riem

Vriendje steekt Britney Spears hart onder de riem
14.04.2019 -

Britney Spears' vriend Sam Asghari steekt de zangeres een hart onder de riem nu ze in een kliniek verblijft. De personal trainer deelde op Instagram een compilatie van schattige clipjes waarin de twee kussen, knuffelen en lol hebben met elkaar.


Begin deze maand liet de zangeres zich opnemen in een kliniek vanwege psychische problemen. Britney zou hulp hebben gezocht omdat ze erg zou worstelen met de ziekte van haar vader. Wat pa Jamie Spears precies mankeert, is niet duidelijk. De zangeres legde haar werk in januari voor onbepaalde tijd neer om zich volledig op haar familie te kunnen richten.

Vrienden van Britney maakten zich al een tijdje zorgen om de zangeres. Zij vreesden dat de zangeres, die eerder psychische problemen had, in een neerwaartse spiraal terecht zou komen door de situatie rond haar vader.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#internationalkissingday ♥️♥️♥️

Een bericht gedeeld door Sam Asghari (@samasghari) op