×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriendin Thomas Berge toont deel afscheidsbrief van moeder

13.02.2017 -

Cassidy Roeks, de vriendin van Thomas Berge, heeft een emotioneel stuk tekst gedeeld op social media. Ze plaatste een deel van de tekst die haar moeder heeft geschreven in een brief aan Cassidy voordat zij overleed.


'Ik vind het zo erg dat ik jou moet achterlaten. Ik ben er zeker van dat jij sterk genoeg bent om dit verdriet te dragen', schreef de moeder van Cassidy onder andere. '6 maanden', schrijft de vriendin van Thomas bij het fragment, met een gebroken hartje erbij. Het is dus hoogstwaarschijnlijk 6 maanden geleden dat haar moeder overleed. 

De mama van Cassidy had kanker en was terminaal. Tijdens haar auditie voor The Next Boy/Girl Band zong Cassidy speciaal voor haar moeder een lied. 

 

#6maanden

Een foto die is geplaatst door Cassidy (@cssdy) op