Vrienden Rob zijn blij met Georgina

Georgina Verbaan is helemaal gelukkig met haar nieuwe liefde, trompettist Rob van de Wouw. Robs vrienden zijn blij dat hij voor Georgina heeft gekozen.

Georgina en Rob willen zelf niets kwijt over hun relatie. Zezeggen het ‘erg gezellig te hebben samen’ en daar blijft het bij.

Nu is ’het gezellig hebben’ een breed begrip, maar Facebook(het internationale online vriendennetwerk) biedt toch wel wat meerduidelijkheid. Want hoewel de twee hun contact waarschijnlijk via mobieltjes enafgeschermde berichten op Twitter en Hyves hebben voortgezet (op internet isnamelijk niets meer te vinden) zijn er nog wel de lief bedoelde berichten vanhun vrienden. Een vriendin van Rob schrijft: ’Hallo, nog gelukkig nieuwjaar enwat schattig jij en dat lieve meisje!’

Rob schreef zelf: ’Zo… na alle commotie ga ik maar weer’ns oefenen op mijn toeter!’ Het lijkt onschuldig, want die commotie kannatuurlijk overal op slaan. Maar in combinatie met het berichtje van een vriend(’t Is wel het leukste meisje van de klas. Leuk, man!) is het echter overduidelijkwaar Rob op doelt.