×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrienden positief over herstel Martine Bijl

Vrienden positief over herstel Martine Bijl
4.11.2015 -

Martine Bijl herstelt op dit moment in een revalidatiecentrum in alle rust van de hersenbloeding die ze in september kreeg. De Heel Holland Bakt-presentatrice gaat stapje voor stapje vooruit. 'Er beginnen weer wat woordjes te komen. We zijn heel blij en opgelucht dat het langzaam beter gaat', aldus goede vriend André van Duin.


Nadat Martine Bijl half september een hersenbloedig had gekregen, bleef het lange tijd angstig stil rond de 67-jarige Heel Holland Bakt-presentatrice. Er werd maar weinig over haar toestand naar buiten gebracht door familie, maar volgens goede vriend André van Duin gaat het langzaam beter met Martine. 'Za gaat stapje voor stapje vooruit, er zit vordering in. Iedereen om Martine heen is eigenlijk wel verbaasd hoe goed het nu gaat', aldus opgeluchte André, die Martine al jaren kent.

Lees het hele verhaal over het herstel van Martine Bijl deze week in Weekend.