Vrienden in angst om Kate Moss

De vrienden van Kate Moss hebben de noodklok geluid na haar vermeende breuk met manlief Jamie Hince. Ze pleiten er nu voor om 24 uur per dag bij het model te blijven, zodat ze niet uit de pas zal lopen en flink gaat stappen.

Haar vrienden zijn bang dat Kate terug wil gaan naar haar wilde tijd. Sadie Frost (50) en haar ex Jefferson Hack (44) zijn haar beste vrienden en zij proberen de Britse op te beuren door veel tijd met haar door te brengen. Vooralsnog zou Kate geen plannen hebben om lange stapsessies te houden en wordt ze ook in het gareel gehouden door de vrienden. Ze nemen het 41-jarige supermodel mee uit voor lunch om haar gedachten op andere dingen te brengen. Kate draagt nog steeds haar trouwring en volgens de laatste berichten zou ze nog verzoenende gesprekken hebben met Hince. "Ze heeft loyale vrienden en Kate wil momenteel bij ze zijn", aldus een ingewijde tegen Daily Mail.

Kate Moss zou onlangs naar de Verenigde Staten zijn gevlogen om haar huwelijk te redden. Het model bezocht daar Hince, die in de VS op tournee is met zijn band The Kills. Vorige maand ging het gerucht dat Moss en Hince gaan scheiden.