Ga naar de inhoud

Vrienden en collega’s feliciteren Afrojack

Dj Afrojack is zaterdag dertig geworden en op sociale media stromen de felicitaties binnen. De superster uit Spijkenisse, die eigenlijk Nick van de Wall heet, heeft nogal wat beroemde vrienden dus het zijn niet de minste namen die zijn tijdlijn sieren.

De Nederlandse collega's waren er als eersten bij. Zo postte dj Hardwell een foto van de twee vrienden op Twitter, met de beste verjaardagswensen. Ook Armin van Buuren en Nicky Romero feliciteerden Afrojack publiekelijk. Zelf plaatste de jarige dj een vrolijke foto van zichzelf als peuter, met de boodschap "happy bday to me". Later bedankte hij zijn fans, vrienden, collega's en familie voor alle reacties en felicitaties.

Ter gelegenheid van zijn dertigste verjaardag en zijn tienjarig jubileum als dj geeft Afrojack zaterdagavond een feest in Ahoy Rotterdam. De avond, met als titel No Place Like Home, is uitverkocht. Op het programma staan naast de jarige job zelf onder anderen Dimitri Vegas & Like Mike, Laidback Luke, Broederliefde, Dyna, Benny Rodrigues en Ali B. Ook neemt er een mystery guest plaats achter de draaitafels.

 
 

Een bericht gedeeld door Afrojack (@afrojack) op