×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriend zet tattoo Courteney Cox op arm

23.09.2016 -

De verloofde van Courteney Cox heeft de wereld laten weten dat hun hereniging permanent is: Johnny McDaid heeft een tattoo laten zetten van de initialen van de actrice.


De Snow Patrol-muzikant en de Friends-actrice kregen eind 2013 een relatie en verloofden zich een paar maanden later. Afgelopen december gingen ze echter uit elkaar. In maart laaide de liefde weer op, en inmiddels zijn Courteney en Johnny vastbesloten alsnog in het huwelijksbootje te stappen.

De Ier plaatste een foto van de tattoo op zijn onderarm op Instagram. Op het kiekje is Courteney ook te zien. De Friends-actrice was eerder getrouwd met David Arquette, met wie ze haar 12-jarige dochter Coco heeft.