×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriend Pamela Anderson ging vreemd: ‘Hij is een monster’

Vriend Pamela Anderson ging vreemd: ‘Hij is een monster’
25.06.2019 -

Actrice Pamela Anderson is naar eigen zeggen bedrogen door haar vriend, de Franse voetballer Adil Rami. 'De afgelopen twee jaar van mijn leven waren één groot leugen', schrijft de Baywatch-ster dinsdag op Instagram.


‘Ik ben bedonderd en er is mij doen geloven dat we hartstikke verliefd waren. Ik ben gebroken’, vervolgt de 51-jarige Pamela. Volgens de actrice kwam ze een paar dagen geleden achter zijn bedrog en ging de Fransman vreemd met een dame die bij haar in de straat woonde.

‘Hoe is het mogelijk om de harten en hoofden van twee vrouwen zo te controleren. Ik weet zeker dat er ook anderen waren. Hij is het monster. Hoe heb ik zoveel mensen kunnen helpen en ben ik niet wijs genoeg en in staat geweest om mezelf te helpen?’

https://www.instagram.com/p/BzH4eyHHOUN/?utm_source=ig_web_copy_link

Pamela en Adil leerden elkaar twee jaar geleden kennen. Daarvoor was de blondine vier keer getrouwd. Uit haar huwelijk met drummer Tommy Lee heeft ze twee kinderen.