Vriend Bobbi Kristina waarschuwt haar vader

Nick Gordon heeft een paar boze berichtjes gestuurd naar Bobby Brown, de vader van zijn vriendin Bobbi Kristina. Hij vindt het niet eerlijk dat hij Bobbi Kristina niet mag bezoeken in het ziekenhuis.

De dochter van Whitney Houston ligt al ruim drie weken in coma in een ziekenhuis in Atlanta, nadat ze bewusteloos was aangetroffen in de badkuip van het huis waar ze samen met Nick woonde. De politie onderzoekt of hij iets met het ongeluk te maken heeft. Nick mag Bobbi Kristina niet zien, omdat hij niet aan bepaalde voorwaarden van Bobby wilde voldoen. Dat meldt The Wrap.

"Van man tot man, ik hou van je dochter", stuurde Nick naar Bobby. "Ik snap niet waarom ik haar niet mag bezoeken. Word eens volwassen. Je dochter zal je haten als ze wakker wordt. Jij kent haar niet eens echt. Wat is haar favoriete kleur? Wat is haar favoriete geur, haar favoriete film, haar lievelingseten? Dat weet je niet. Ik vergeef je hiervoor, maar zij zal dat niet doen."

Gordon, die eerder opzien baarde door te beweren dat hij er met een bezoekje aan het ziekenhuis voor kan zorgen dat Bobbi Kristina ontwaakt uit haar coma, zette een screenshot van het gesprek op Twitter. "Oké, waarschijnlijk komen hier problemen van", schreef hij erbij. Ongeveer een half uur later verwijderde hij de afbeelding. Waarom Nick dat deed, is niet duidelijk.

Ondertussen beklaagde de advocaat van Bobby zich in gesprek met TMZ over het feit dat Nick hem en de politie niet wil vertellen wat zich op 31 januari in zijn ogen precies heeft afgespeeld. "Het lijkt erop dat meneer Gordon niet wil dat de experts of Bobby Brown controleren of zijn versie van de gebeurtenissen klopt."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen