×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vraagtekens bij filmpje Britney Spears

Vraagtekens bij filmpje Britney Spears
17.05.2019 -

Enkele dagen nadat Larry Rudolph, de manager van Britney Spears, bekendmaakte dat de popster wellicht nooit meer zal optreden, postte Spears een video op Instagram waarin ze dansend in haar gym te zien is op het nummer Scream van Michael Jackson. Ze lijkt hiermee te willen zeggen dat ze nog steeds fit genoeg is, maar fans vermoeden dat het geen recent filmpje is. Britney draagt dezelfde kleding als in een work-outvideo die ze in maart online zette.


De zangeres gaat momenteel door een moeilijke fase in haar leven. Zo zou het niet goed gaan met haar mentale gesteldheid en heeft ze medicijnen nodig om haar emoties onder controle te krijgen. ‘Britney is soms een zombie waar totaal geen leven of passie meer in zit. Dat is verdrietig,’ aldus een bron.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Me and Michael

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

De relatie met haar vader Jamie en moeder Lynne staat volgens insiders ook onder hoogspanning vanwege Britney’s toestand, waarover door de familie zelf weinig naar buiten wordt gebracht.