×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Voormalige nanny klaagt Mariah Carey aan

Voormalige nanny klaagt Mariah Carey aan
24.12.2019 -

Een vrouw die tot vorig jaar als nanny voor Mariah Carey werkte, klaagt de zangeres nu aan. Volgens Maria Burgues kreeg ze te weinig betaald en werd ze agressief behandeld door de bodyguard van de kinderen.


Burgues was tot april 2018 nanny van tweeling Moroccan en Monroe (nu 8). In haar aanklacht stelt ze volgens Variety dat ze 25 dollar per uur kreeg om op de kinderen te passen, maar verplicht was mee te gaan op een tournee van Mariah en daarbij niet betaald werd voor haar reistijd. Daarnaast zegt ze dat bodyguard Marcio Moto geregeld tegen haar schreeuwde waardoor ze zich bedreigd voelde.

Moto zou onder meer tijdens een autorit van Los Angeles naar Las Vegas hebben gedreigd de nanny uit de auto te zetten en langs de weg achter te laten. Ook zou hij als chauffeur geregeld hebben gevideobeld met zijn vriendin terwijl Burgues en de kids in de auto zaten. Ze zegt dat ze dat heeft gerapporteerd, maar er niets aan gedaan werd.

Burgues werd ontslagen nadat een van de kinderen ongemerkt een dansles uit was gelopen. Ze claimt dat dat gebeurde omdat de bodyguard niet oplette, maar die zou haar in bijzijn van de kinderen, dansleraren en andere ouders de volle laag hebben gegeven. De voormalig nanny stelt dat ze haar laatste loon niet heeft gekregen, en eist daarnaast een vergoeding voor de emotionele schade die ze heeft opgelopen in haar tijd als nanny van Carey.