×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Voormalig GTST-acteur Christophe Haddad gaat trouwen

Voormalig GTST-acteur Christophe Haddad gaat trouwen
6.11.2018 -

Voormalig GTST-acteur Christophe Haddad en zijn vriendin Sanne de Regt gaan trouwen. 'Verloofd met de liefde van mijn leven', schrijft Christophe op Instagram.


De Vlaamse acteur Christophe werd in Nederland bekend door zijn rol van Nick Sanders, de zoon van Ludo, in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarna kreeg hij een rol in de Vlaamse soap Thuis.

'Wij kiezen volledig voor elkaar en dit maakt het nog mooier. En dat willen we graag met iedereen delen', vertelt Christophe aan Dag Allemaal. Sanne de Regt is voormalig Miss Nederland. 'Ik kijk ernaar uit om Christophe officieel mijn man te noemen. Het is raar om hem voor te stellen als mijn vriend', zegt het model. 'Ik vind het heel spannend om te trouwen. Het betekent nog een stap dichter bij elkaar, een mooie verdieping van onze relatie.'

Christophe ging vijf jaar geleden op kerstavond al op één knie voor zijn vriendin, maar alleen naaste vrienden en de familie wisten dit. Het huwelijk staat in 2019 gepland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christophe Haddad (@christophehaddad.official) op