Voormalig Bachelor Lars is weer vrijgezel

Voormalig Bachelor Lars Vreugdenhil is ruim zes jaar na zijn deelname aan het datingprogramma weer vrijgezel. 'Ik ben op dit moment weer bachelor, ik heb alleen nu wel twee kindjes ondertussen', vertelde Lars in de ochtendshow van Radio 10.

'Ik ben nu niet op zoek naar een vaste relatie, maar zoiets laat zich niet sturen en komt denk ik altijd op een moment dat je het niet verwacht. Ik richt me nu op m’n werk', zei Lars, die sportevenementen, zoals triatlons, organiseert.

Op Net5 begint dinsdagavond na jaren van afwezigheid een nieuw seizoen van De Bachelor, ditmaal met Robbert Jonkheer (32) als gewilde vrijgezel. Lars, die in 2011 meedeed, waarschuwt zijn opvolger voor 'een overdonderende ervaring': 'Ik denk dat dat deze nieuwe bachelor ook te wachten staat. Maar of je er een echte liefde aan over kunt houden, ik betwijfel het'.

Voor Lars was dat sowieso niet het geval: 'De dame die destijds gewonnen had ging hem niet worden. Dat heeft het eind van het programma eigenlijk niet eens gehaald, maar dat werd toen niet echt duidelijk op tv'.