×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Volgers kwaad op Virginia Rens

16.02.2018 -

Virginia Rens heeft zich de woede van vele volgers op de hals gehaald. De vrouw van Peter Jan Rens plaatste een foto op Facebook waarop te zien is dat ze ervoor kiest om géén donor te zijn. En die keuze maakt haar niet bepaald geliefd.


De nieuwe donorwet is nog maar nét aangenomen of Virginia zegt glashard 'nee' tegen de nieuwe wet waardoor je standaard donor bent, tenzij anders aangegeven. Zoals Virginia nu dus doet. Zij heeft haar registratie zo veranderd dat zij niet als donor geregistreerd staat; ‘geen toestemming’ dus. 

Virginia geeft verder geen toelichting over haar keuze en reageert ook niet op de reacties, maar dat velen het er niet mee eens zijn is wel duidelijk. 'Ook geen organen accepteren als je er eentje nodig hebt dan', en 'Ik hoop serieus dat jullie kindje nooit een waterkoker over zich heentrekt en daardoor zelf wat nodig heeft. Denk na voordat je kiest', zijn twee van de vele reacties.