×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Volgens Bobby Brown wil Nick Bobbi helemaal niet zien

22.02.2015 -

Eerder smeekte Nick Gordon via Twitter nog om Bobbi Kristina te bezoeken, maar volgens haar vader Bobby Brown houdt hij zich niet aan een aantal afspraken. "Meneer Gordon heeft alle gelegenheid gehad om Bobbi Kristina te bezoeken, maar hij weigert akkoord te gaan met een aantal voorwaarden", zegt een woordvoerder van Brown.


"Wij hebben alleen interesse in mensen die Bobbi Kristina zouden kunnen helpen en het onderzoek tot een goed einde kunnen brengen. Maar kennelijk is meneer Gordon niet zo wanhopig om Bobbi Kristina te zien als hij de wereld wil doen geloven," laat de woordvoerder weten. Op Twitter deed Nick anders geloven. "Laat me het ziekenhuis in om mijn meisje te zien, laat haar mijn stem horen en zij zal ontwaken!."

Met deze voorwaarden zou gedoeld worden op het onderzoek dat nu loopt rond Nicks rol in het ongeluk van Bobbi Kristina. In de uren voordat haar lichaam in de badkuip gevonden werd, zou het koppel ruzie hebben gehad. Daarnaast heeft Nick nog steeds niet gesproken met de politie over het ongeluk, iets wat de familie van Bobbi Kristina erg steekt. TMZ meent te weten dat Nick alleen Bobbi Kristina mag bezoeken als hij heeft gesproken met de politie.

Nick zou van zijn raadgevers weer te horen hebben gekregen dat hij niet akkoord zou moeten gaan met deze voorwaarden. Nick zou liever een gesprek met alleen Bobby willen, zonder pottenkijkers. Bobby zou dit voorstel alweer hebben afgeschoten.

De 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown ligt ruim drie weken in coma, nadat ze bewusteloos werd gevonden in bad.