Vijfde (!) scheiding voor Lorenzo Lamas

Ook het vijfde huwelijk van Lorenzo Lamas heeft het niet gered. De 60-jarige acteur, die in de jaren negentig furore maakte in de actieserie Renegade, heeft vrijdag bij de rechtbank in Los Angeles de scheiding van zijn vijfde vrouw Shawna Craig aangevraagd.

In de rechtbankpapieren, in handen van Us Weekly, geeft Lamas aan dat hij en zijn 32-jarige vrouw al twee jaar lang uit elkaar zijn. De acteur postte afgelopen maanden al geen foto's meer van zijn ex, wat de geruchtenmachine op gang bracht dat hun relatie voorbij was.

Lamas en Craig trouwden in 2011 in Mexico. Ze waren toentertijd pas een paar maanden samen. Hun relatie was te volgen via de Amerikaanse realityshow Second Wives Club. Voor Shawna wordt het de eerste keer dat ze gaat scheiden. Lorenzo die eerder getrouwd was met actrices Victoria Hilbert, Michele Cathy Smith en Kathleen Kinmont en playmate Shauna Sand, heeft zes kinderen uit deze relaties. Craig heeft geen kinderen, maar was in 2015 wel de draagmoeder voor het kind van Lamas' oudste dochter.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen