Placeholder

Vijfde noodlanding in drie jaar voor Afrojack

Sommige dingen wennen nooit en Afrojack kan daar over meepraten. De dj beleefde vrijdag zijn vijfde noodlanding in drie jaar.

De muzikant die eigenlijk Nick van de Wall heet, was op weg naar het Zweedse Stockholm om op het festival Summerburst te draaien. Vrolijk postte hij vanuit zijn privévliegtuig nog een foto voordat het noodlot leek toe te slaan. "Wtf, ik maakte net een noodlanding mee, de motor ging in de lucht kapot!", schrijft hij niet veel later op Twitter.

Weer wat later dringt de ernst van de situatie echt tot hem door. "Ik leef nog, thank god", twittert hij, gevolgd door "Vijf noodlandingen in drie jaar… Jullie zijn waarschijnlijk mijn beschermengel."

De onverwachte stop heeft het reisschema van de producer flink door de war geschopt. "Stockholm #Summerburst! Na de noodlanding van vandaag zijn we gestrand in Cyprus. We proberen vanavond alsnog te komen zodat we morgen kunnen feesten!"

Later op de avond heeft Afrojack weer tijd voor hele andere zaken, zoals de WK-wedstrijd Spanje-Nederland. "Maak ze stuk bro", twittert hij naar Wesley Sneijder.