×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vijfde kindje voor Brigitte Nielsen (54)

24.06.2018 -

Brigitte Nielsen is vrijdag in Los Angeles bevallen van haar vijfde kindje. De 54-jarige Deense actrice verwelkomde een dochtertje, die zij Frida noemde.


'We zijn dolblij dat we onze prachtige dochter kunnen verwelkomen in ons leven', vertelden de kersverse ouders van Frida aan People. 'Het is een lange weg geweest, maar het was het meer dan waard. We zijn nog nooit zo verliefd geweest.'

De actrice, die in de jaren tachtig furore maakte in films als Rocky IV, Red Sonja en Cobra, maakte in mei op sociale media bekend dat ze in verwachting was. Vader van het kindje is Mattia Dessi, aan wie Nielsen in 2006 haar jawoord gaf. Ze trouwde toen voor de vijfde maal. Een van haar ex-echtgenoten is Sylvester Stallone.

Nielsen heeft al vier volwassen zonen. Eerder gaf ze toe niet altijd een goede moeder voor hen te zijn geweest vanwege een jarenlange alcoholverslaving.