×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vierde kind voor Kim Kardashian

Vierde kind voor Kim Kardashian
15.01.2019 -

Kim Kardashian en Kanye West verwachten inderdaad een vierde kind. In Watch What Happens Live bevestigde Kim de geruchten die al een paar weken de ronde doen.


De vierde spruit van 'Kimye' is inderdaad een jongen, hij komt 'binnenkort' ter wereld. Volgens de geruchten wordt de kleine in mei geboren. Daarover liet Kim zich niet uit.

Dat het nieuws al een tijdje op straat lag, is Kims eigen schuld. 'Ik was dronken op ons kerstfeestje en toen heb ik het een aantal mensen verteld. Maar ik kan me niet meer herinneren wie, want ik word nooit dronken.'

Kim en Kanye hebben drie kinderen. In juni 2013 beviel de socialite van dochter North, zoon Saint volgde in december 2015. Vanwege complicaties tijdens beide zwangerschappen kwam dochter Chicago, die dinsdag 1 jaar wordt, ter wereld via een draagmoeder. Ook voor hun vierde kind kozen Kim en Kanye een draagmoeder. Dat is een andere dan de vrouw die Chicago op de wereld zette, omdat zij net bevallen is.