Video: Ryan Gosling als dansend jochie in zilveren MC Hammer-broek

Ryan Gosling danst inmiddels de sterren van de hemel in de succesvolle film La La Land, maar dat gevoel voor ritme had hij als klein jongetje al. Toen danste hij in een groepje en daar is nu een video van opgedoken. Leuk detail: hij draagt een zilveren, glinsterende MC Hammer-broek.

Ryan was samen met medespeler Emma Stone en collega's Ben Affleck en Sienna Miller te gast in de talkshow van Graham Norton. Eerst vertelt de acteur in geuren en kleuren over een danswedstrijd waarbij een tweeling zijn grootste concurrenten waren. Daarna gaan ze over op de dansgroep waar het videootje van tevoorschijn is gekomen. 

De knappe Ryan was het enige kereltje die stond te dansen tussen de dametjes. 'Ik mocht daar gratis dansen, want als je een jongen had dan won je', legt hij hierover uit. De opvallende broek komt ook nog ter sprake: 'Ik wou dat ik kon zeggen dat het me opgedrongen is, maar dat is niet zo. Ik had een visie voor dit nummer.' Kijk en geniet van de kleine Ryan. 

Maar dit is niet het enige stuk over dansen. Ook Emma Stone wordt te grazen genomen. De actrice en Ryan speelden ook al samen in Crazy, Stupid, Love en moesten daar ook al dansen. Het was eigenlijk de bedoeling dat ze de lift uit Dirty Dancing zouden doen, maar Emma bleek een trauma te hebben waardoor ze na een poging in bed moest gaan liggen huilen. 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen