×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Mariah Carey brengt emotionele ode aan George Michael

24.02.2017 -

Mariah Carey schitterde gisteravond op het podium bij het Dubai Jazz Festival. Niet alleen vanwege haar jurk, maar vooral vanwege haar cover van een George Michael nummer, dat ze voor het eerst live heeft gezongen ter ere van de overleden zanger.


Voordat ze het lied One More Try, die op haar album Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse staat, inzette vertelde de diva dat ze het speciaal ging zingen voor 'iemand die ze erg bewonderde'. Daarna bracht ze een prachtige versie van de George Michael-ballad en eindigde ze me hevig knipperende ogen, mogelijk om de tranen niet te laten lopen. 

George Michael overleed afgelopen Kerst op 53-jarige leeftijd. De doodsoorzaak van de legendarische zanger is nog steeds niet vastgesteld.