×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: James Corden en Harry Styles testen opvallende kleding in Carpool Karaoke

19.05.2017 -

Harry Styles is volop bezig met zijn solomateriaal promoten en was deze hele week betrokken bij de Late Late Show van James Corden. Dan kan een rondje Carpool Karaoke niet ontbreken. James wilde in de auto wel eens testen of de zanger echt alle kleding kan hebben.


Harry staat erom bekend dat hij regelmatig gedurfde keuzes maakt op kledinggebied. James Corden vond dat hij daarom wat bizarre kledingstukken aan moest trekken om te zien of hij dat ook kon hebben. Voor de gelegenheid hulde James zichzelf ook in de bijzondere shirts. 

Maar daar bleef het niet bij. De mannen deden scènes uit romantische komedies na, ze dansten erop los én ze zongen natuurlijk een moppie mee op de muziek van Harry zelf en van andere artiesten.