×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Hoe prins Harry zijn Meghan ten huwelijk vroeg

28.11.2017 -

De tortelduifjes Harry en Meghan hebben gisteren in een interview met CBC verteld hoe de verloving tot stand is gekomen. Het gebeurde tijdens een rustig, romantisch avondje thuis. Een tip van ons: kijk vooral even het hele interview af. Love is in the air!


Harry ging op één knie tijdens een rustig avondje thuis: 'Ze liet me de verloving niet eens afmaken. Vroeg alleen maar of ze al 'ja' mocht zeggen. Vervolgens knuffelde ze me en kreeg ik niet eens de tijd om de ring ook daadwerkelijk om haar vinger te schuiven', lacht hij.

De verloving vond anderhalf jaar na hun eerste ontmoeting plaats: 'Het lukte me zelfs om haar te verrassen. Ze zag niks aankomen', zo vertelt de dolgelukkige prins.