×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Ed Sheeran onverwachts op podium Ziggo Dome

27.10.2016 -

Ed Sheeran heeft woensdagavond onverwacht zijn rentree op het podium gemaakt. Dat deed hij door als gastartiest op te duiken tijdens het concert van Passenger in de Ziggo Dome in Amsterdam. De twee speelden samen Passengers nummer Hearts on Fire.


De 25-jarige Sheeran nam eind vorig jaar voor onbepaalde tijd een pauze na een hectische periode. 'Nu ik even geen verplichtingen heb, grijp ik de kans om rond te reizen en alles te zien wat ik heb gemist', zei hij destijds op Instagram.

Mike Rosenberg, de zanger achter Passenger, en Sheeran zijn goede vrienden van elkaar. Rosenberg stond eerder in een tijd lang in het voorprogramma van Sheeran. In Amsterdam speelde hij woensdag zijn tot nu toe grootste soloshow in zijn carrière.