×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Charles en Camilla bij zwembad

13.11.2015 -

Prins Charles en zijn vrouw Camilla hadden vrijdag een vrije dag tijdens hun bezoek aan Australië. En die besteedden ze grotendeels aan de rand van het zwembad, blijkt uit foto’s van een lokale krant.


De 66-jarige Charles werd door The West Australian op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij in een gele zwembroek met blauwe figuurtjes genoot van het zomerse weer in Perth. In de Australische stad is het al dagenlang bloedheet, het kwik steeg ook vrijdag tot ver boven de 30 graden Celsius. Camilla zocht verkoeling onder een parasolletje terwijl ze een boek las.

Charles en Camilla hebben zaterdag weer een volle agenda. Het paar sluit de dag af op een strand bij Perth, waar de zoon van koningin Elizabeth zijn 67e verjaardag viert met een barbecue met Australische families.