×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Channing Tatum aan het tapdansen om mensen met AIDS te helpen

23.11.2016 -

Channing Tatum heeft zijn dansschoenen aangetrokken gisteravond om mensen met AIDS te helpen. Hij ging tapdansen samen met Neil Patrick Harris.


Dat deden de twee acteurs in de show van Jimmy Kimmel. Tijdens een lied, We're Going To Hell, gingen de twee dansen. Het lied werd gezongen door Neil, Jimmy Kimmel, Halsey, The Killers en Kristen Bell. Ook Julia Roberts was aanwezig, maar die vroeg Neil en Channing alleen maar tijdens het lied om te gaan tappen. 

Later voegt ook Bono van U2 zich bij het ensemble. Hij is opgemaakt als een echte duivel. Alle sterren deden dit in teken van een liefdadigheids actie van Omaze voor (RED). Hiermee wordt geprobeerd om AIDS te bestrijden.