×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Beelden ongeluk Marilyn Manson

2.10.2017 -

Marilyn Manson is weer thuis na zijn ongeluk tijdens een concert in New York. De onfortuinlijke shockrocker herstelt in zijn villa in Los Angeles van het ongeval van zaterdag, laat een woordvoerder weten aan de BBC.


Marilyn Manson raakte zaterdag gewond tijdens een show in New York. De 48-jarige rocker kwam vast te zitten onder een decorstuk en liep zulke heftige verwondingen op dat hij acuut naar het ziekenhuis moest en zijn komende 9 shows heeft moeten afzeggen, dat meldt Rolling Stone.

‘Marilyn Manson moet noodgedwongen meerdere optredens in oktober van zijn Amerikaanse tour afzeggen’, aldus zijn woordvoerder. ‘Hij is in een lokaal ziekenhuis behandeld voor zijn verwondingen en hij zal thuis in Los Angeles hiervan gaan herstellen’.

De afgezegde shows, die zouden plaatsvinden tussen 2 en 15 oktober, worden verplaatst naar andere data. ‘Manson hoopt zo snel mogelijk terug te keren op het podium. Meer details over aanstaande optredens volgen’.