×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Koblenko openhartig over kinderwens

5.10.2017 -

Actrice Victoria Koblenko en haar vriend Evgeniy Levchenko waren gisteravond te gast bij het RTL4-programma ‘Story of my Life’. Daar had het stel het openlijk over hun kinderwens. Zo deden zij de onthulling dat adoptie niet uitgesloten is.


Het stel was eerder al vijf jaar bij elkaar, toen een hele periode uit elkaar en sinds een tijd weer bij elkaar en vastbesloten nu écht samen oud te worden. 

Victoria vertelde dat hun zoontje Kiy vorig jaar augustus werd geboren, maar dat de geboorte zwaar was en niet goed verliep. Ook het zwanger worden duurde lang en was onzeker.

Op de vraag of het stel nog een nieuw kindje wil, is het antwoord duidelijk. Een broertje of zusje voor de kleine Kiy is een droom. 'Ik wou dat we er eerder aan waren begonnen, want dan maak je de kans groter dat er een broertje of zusje zal komen voor Kiy. Als we daarvoor een kindje uit een Oekraïens tehuis moeten halen omdat het via de natuurlijke weg niet meer lukt, dan zie ik dat als een welkome optie,' vertelde Victoria daarover.

In het programma worden bekende koppels omgetoverd tot oudere versies van zichzelf. Presentatrice Linda de Mol interviewt het koppel vervolgens met vragen als: 'Heb je je doelen bereikt?' en 'Ben je gelukkig geweest?'. Dit levert vaak emotionele momenten op.