×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vernielingen Brace aangericht door ‘psychotische vrouw’

16.02.2018 -

De auto van Brace is in de fik gestoken. Dat nieuws kwam vanmiddag naar buiten. Nu blijkt dat het om veel meer vernielingen gaat. De dader? Volgens insiders een vrouw die behoorlijk in de war is.


Nadat het bericht kwam dat de auto van Brace zijn ex-vriendin Isabella vannacht is afgebrand, blijkt dat ook in de buurt van haar huis vernielingen zijn aangericht. Volgens insiders zou de vrouw die hiervoor verantwoordelijk is, last hebben van 'psychotische neigingen'.  

Niet alleen de auto van de ex-vrouw van Brace moest het verduren, ook aan haar huis in de buurt zijn flinke vernielingen toegebracht. Ramen zijn ingegooid, een auto is beschadigd en er lag troep op straat. Dit zou begonnen zijn met een burenruzie, door een vrouw die volgens buurtbewoners 'in de war was'. Deze vrouw is inmiddels aangehouden.