‘Vermeende slachtoffer Chris Brown stuurde SMS dat ze incident ging verzinnen’

Zou Baylee Curran, de vrouw die zegt dat Chris Brown haar bedreigd heeft met een vuurwapen, alles hebben verzonnen? Ze zou een SMS hebben gestuurd kort nadat Chris Brown haar uit huis gegooid zou hebben waarin ze zegt dat ze hem wel eens even goed aan zou pakken.

Dat meldt TMZ. Baylee zou naar verluidt een SMS gestuurd hebben naar een vriend genaamd Safari en die SMS heeft TMZ nu in handen. Ze zou het bericht gestuurd hebben op donderdag om 2:57 uur in de nacht. Het zou gestuurd zijn net nadat Chris haar zijn huis uit gegooid zou hebben. 

Ze zou geschreven hebben: 'Hé Safari, ken die gek Chris Brown? Hij heeft me uit zijn huis gegooid omdat ik zei dat de sieraden van zijn vriend nep zijn. Kun je me ophalen? Mijn Uber is het aan het verkloten. Zo niet, dan ga ik van alles verzinnen en bel ik de politie en zeg dat hij me met een wapen bedreigde. Dat zal hem een lesje leren. Ik ga hem eens goed aanpakken. Lol, kom me halen.' 

Haar vriend Safari probeert hij nog het idee uit haar hoofd te praten. 'Dat is echt belachelijk. Je gaat dat niet doen. Het is echt verkeerd als je dat doet.' 

Volgens TMZ heeft de advocaat van de zanger de berichten ook in handen. Daarnaast zegt de nieuwssite dat er genoeg reden is om te twijfelen aan de echtheid van de berichten, omdat ze met Safari hebben gesproken. Hij zegt dat Baylee een Rolex van hem heeft gestolen vorig jaar en dat ze sindsdien niet meer met elkaar hebben gepraat. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen