Verloving hangt in de lucht: zocht André hier dé ring?

André Hazes en zijn Monique hebben onlangs genoten van een paar prachtige dagen in dé stad van de romantiek: Venetië. Daar, in het verre Italië, leek André in het diepste geheim de eerste voorbereidingen te treffen voor dé grote dag… Is er een bruiloft op komst?

De zanger en zijn knappe vriendin verbleven in het beroemde San Clemente Palace Hotel in Venetië, waar kamers al snel 500 euro per nacht kosten. Vooraf gingen sterke geruchten dat deze vakantie hét moment zou worden waarop André op zijn knieën zou gaan en Monique zou vragen om de rest van haar leven met hem te delen. Vorig jaar vertelde de getatoeëerde zanger immers dat dit hét jaar zou worden waarop hij zijn vriendin zou vragen én misschien zelfs wel zou trouwen.

Hoewel er voldoende momenten waren waarop André het had kunnen doen, zoals tijdens een van de vele gondelvaarten door de grachtjes van de stad, ging de zanger niet op zijn knieën. Wél werd het verliefde stel gespot bij een juwelier, waar André en zijn toekomstige vrouw meer dan gewone belangstelling leken te hebben voor een paar ringen. Verschillende sieraden werden door het personeel van de winkel tevoorschijn gehaald en Monique en André leken alle tijd te nemen om alles uitgebreid te passen. Maar óf zij ook daadwerkelijk iets gekocht hebben werd niet duidelijk.

André en Monique kwamen in Venetië in ieder geval weer helemaal tot elkaar. Slenterend door de smalle straatjes leken de zanger en zijn zestien jaar oudere vriendin bijna opnieuw verliefd te worden. Samen genoot het stel van een gondeltocht, werden er kaarsjes aangestoken in de kerk en kon natuurlijk een lunch op het beroemde San Marcoplein niet ontbreken.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen