×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verliefde Barack Obama feliciteert zijn vrouw Michelle

18.01.2018 -

Voormalig First Lady Michelle Obama vierde haar 54e verjaardag en dat liet haar man Barack niet onopgemerkt voorbij gaan. Hij postte een foto op Instagram, met zeer persoonlijke tekst erbij.


"Je bent niet alleen mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen; je bent mijn allerbeste vriend. Ik houd van jouw kracht, je elegantie en je doorzettingsvermogen. En elke dag houd ik opnieuw meer van je. Gefeliciteerd!"

Obama's post kreeg direct duizenden 'likes' en ook Michelle zelf reageerde: "Dank je wel voor de prachtige bloemen die vanmorgen in mijn kantoor stonden. Jij bent mijn beste vriend, mijn grootste fan en dankzij jouw lieve briefjes en bloemen voel ik me nooit oud! En alle mensen die mij vanuit het hele land hebben gefeliciteerd en bloemen en kaartjes hebben gestuurd: ontzettend bedankt!! Jullie hebben geen idee hoe geweldig wij het beide vinden om van jullie te horen. Ouder worden is misschien niet altijd even leuk, maar dat vergeet je direct als je zulke leuke, warme berichten krijgt. Wij voelen ons enorm bevoorrecht."