×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verhoor Frank Masmeijer in rechtszaal

Verhoor Frank Masmeijer in rechtszaal
7.12.2018 -

Voormalig tv-presentator Frank Masmeijer wordt volgende week bij het hof van beroep in Antwerpen door de verdediging van enkele medeverdachten ondervraagd over zijn rol bij de smokkel van een partij cocaïne. Aanleiding is plotselinge bekentenis die Masmeijer een week geleden aflegde tijdens het pleidooi in zijn eigen strafzaak.


Het hof in Antwerpen laat weten dat er op donderdag een extra zitting is ingepland en dat Masmeijer verplicht moet verschijnen.

De rechtbank veroordeelde de gevallen showman vorig jaar tot acht jaar celstraf omdat hij probeerde 467 kilo cocaïne uit de haven van Antwerpen te smokkelen. Tijdens het hoger beroep gaf hij toe dat hij een 'zeer beperkte' rol heeft gespeeld als bemiddelaar. Masmeijer houdt vol dat hij niets heeft verdiend aan de cokesmokkel en er amper iets over wist. Zijn advocaat vroeg om een mildere straf.