×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verdrietige dag voor Antje Monteiro

6.12.2017 -

Het is een hele verdrietige dag voor Antje Monteiro. Zij heeft afscheid moeten nemen van een hele goede vriendin van haar. Dat laat ze weten in een emotioneel, maar mooi, berichtje op haar Instagram.


'Lieve liefste Nelleke, vandaag ga ik met een gebroken hart afscheid van je nemen. Het is nog steeds niet te bevatten dat je ineens niet meer bij ons bent', schrijft Antje emotioneel bij een foto van haar vriendin.

'En ondanks het verdriet moet ik vertrouwen hebben omdat ik weet dat je nu bent waar jouw pad je naartoe heeft gebracht. Het pad dat jouw pad is en bij jou hoort. Maar missen doe ik je nu al. Nooit meer met een wit wijntje samen roddelen over onze mannen en trots vertellen over onze kinderen. Nooit meer brainstormen over werk ideeën. Nooit meer je heerlijke, vrolijke energie om me heen. Ik koester onze momenten voor altijd. Je bent lief. Ik hou van je', besluit ze.