×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verdrietig nieuws voor Brace

15.12.2017 -

Een verdrietige dag voor Brace. Was zijn zoontje twee dagen geleden nog jarig, maakt hij vandaag bekend dat hij en zijn vrouw gaan scheiden. Dat moet een emotionele rollercoaster zijn geweest voor de zanger...


Brace maakt het nieuws wereldkundig aan de hand van een Instagrampost. 'Van jou houden we oneindig maar tussen ons is het op, is het klaar. We blijven er voor je. Ouders voor altijd. Ook al zijn we niet meer bij elkaar', staat er te lezen in de post. 'Dan weet iedereen het nu in één keer', schrijft de zanger erbij. 

Brace en Isabella waren 12 jaar samen en kregen in 2013 zoontje Miguel die twee dagen geleden vier kaarsjes mocht uitblazen.

 

Dan weet nu iedereen het in een keer!!!

Een bericht gedeeld door Brace (@brace_nl) op