×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verdrietig afscheid voor Monique Westenberg

14.05.2018 -

Het zal vandaag een zware dag worden voor Monique Westenberg. Haar steun en toeverlaat, hondje Dunya, wordt vandaag gecremeerd. Op Instagram roept de blondine iedereen op een kaarsje te branden in deze moeilijke tijd.


Monique deelt op Instagram haar 'hartverscheurende' verdriet met haar volgers: 'Vandaag om half drie wordt mijn meisje gecremeerd. De enige afstand die er op dat moment tussen ons is, is de uitzichtloze zee en juist de zee was de plek waar Dunya zo gek op was. We hebben 14,5 jaar samen doorgebracht op het strand. Met zon en regen, met geluk en verdriet. Daarom kies ik ervoor niet te wachten tot ik terug ben, maar om op deze manier afscheid te nemen'.

Een keuze waar de blondine honderd procent achterstaat: 'Zo komen voor ons op één moment de vier elementen samen: water, aarde, lucht en vuur. Zoals die eenheid is, waren zij en ik ook. Het is zo pijnlijk om op deze afstand alles te regelen rondom dit verdriet, maar ik wil als laatste eer het beste voor mijn meisje. Ik ga haar vreselijk missen. Willen jullie een kaarsje met mij branden om half drie?', besluit ze.

Gelukkig hoeft Mo het niet alleen te doen. Eerder dit weekend liet ze weten weer samen te zijn met André. De twee zijn momenteel samen op vakantie met zoontje Jr. en hebben elkaar 'daar weer gevonden'. En dat is goed want Monique kan momenteel alle steun gebruiken. 

 

Dankjewel voor jullie lieve, mooie en hartverwarmende berichtjes. Dit helpt mij heel erg en daarom deel ik mijn gevoel met jullie. Vandaag om 14:30 uur wordt mijn meisje gecremeerd. In Mexico is het dan 07:30 uur en kan ik in alle rust bij de zee gaan zitten om in gedachten bij haar te zijn. Mijn papa is de allerliefste op de wereld, want hij stelde zelf voor om in mijn plaatst bij Dunya te zijn. De enige afstand die er op dat moment tussen ons is, is de uitzichtloze zee en juist de zee was de plek waar Dunya zo gek op was. We hebben 14,5 jaar samen zoveel tijd doorgebracht op het strand. Met zon en regen, met geluk en verdriet. Daarom kies ik ervoor niet te wachten tot ik terug ben, maar om op deze manier afscheid te nemen. Zo komen voor ons op één moment de vier element samen. Water, aarde, lucht en vuur. Zoals die eenheid is, waren zij en ik ook! Mijn andere meisje Gioia zal morgen ochtend vroeg afscheid nemen van haar zus door nog even bij haar te zijn! Of ik daar goed aan doe weet ik niet, maar wellicht helpt het ook een beetje bij haar verwerking doordat ze zelf kan ruiken wat er aan de hand is. Het is zo pijnlijk om op deze afstand alles te regelen rondom dit verdriet, maar ik wil als laatste eer het beste voor mijn meisje. Ik ga haar zo vreselijk missen. Willen jullie een kaarsje met mij branden om 14:30 uur?

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op