×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verdriet tijdens uitvaart Peaches Geldof

21.04.2014 -

Verdrietige celebs hebben maandag de uitvaart van Peaches Geldof bijgewoond. Onder anderen ex-Rolling Stone Bill Wyman, Sarah Ferguson en Jools Holland woonden de dienst bij, die plaatsvond in besloten kring.


Rond 13.00 uur arriveerde de lijkwagen met daarin een helderblauwe kist bij de St Mary Magdalene & St Lawrence Church in Kent, waar Peaches in 2012 trouwde en in 2000 afscheid nam van haar moeder Paula Yates. Op Peaches kist waren afbeeldingen van de socialite, haar man, zoontjes en honden geschilderd.

Volgens The Hollywood Reporter hield vader Sir Bob Geldof een lijkrede tijdens de ceremonie en praatte hij ook de andere speeches aan elkaar. Onder anderen haar jongere zus Pixie zou Peaches een laatste eer hebben bewezen.

Daily Star wist eerder al te melden dat de presentatrice gecremeerd wordt en dat haar as vervolgens uitgestrooid wordt op dezelfde plek als die van haar moeder, op Davington Priory, waar Bob woont. De 25-jarige Britse overleed twee weken geleden in haar woning bij Wrotham. Onderzoeksresultaten moeten nog uitwijzen waaraan ze gestorven is. De politie spreekt van een 'niet-verdachte, onverwachte dood'.