×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Venus Williams met liefje in Australië

12.01.2018 -

Venus Williams is in Sydney gespot met haar nieuwe vriend Nicholas Hammond. De tennisster is in Australië om mee te doen aan de Australian Open en haar vermeende liefje is nu al het gesprek van de dag in de media.


Hammond (25) is een vermogend man, die op en neer vliegt tussen de west- en oostkust van Amerika, om zijn werk als bankier te doen, aldus een bron. 'Venus is stapelgek op hem en noemt hem liefkozend 'Nicky'. Ze is supergelukkig met hem'.

Nicholas is 12 jaar jonger dan Venus, maar vooralsnog lijken de twee daar geen enkel probleem mee te hebben. 'Het is zeker geen golddigger, want hij is erfgenaam van Walter Annenberg's TV Guide fortuin. Hij heeft Venus' geld dus absoluut niet nodig', meldt de bron aan de krant. De twee hebben elkaar ontmoet in Palm Beach, waar zijn familie een huis van 18 miljoen euro bezit, evenals in het 'rijkenoord' The Hamptons.

Volgens insiders was Nicholas ook met Venus mee naar het huwelijk van haar zus Serena in november.

Bekijk de foto's van Serena met haar nieuwe liefje hier