×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Venus Williams betrokken bij dodelijk ongeluk

30.06.2017 -

Venus Williams is eerder deze maand betrokken geweest bij een auto-ongeluk in Palm Beach, in de Amerikaanse staat Florida. Een 78-jarige inzittende van de auto waarmee de tennister op een kruising botste, overleed twee weken later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.


Uit documenten van de politie in Palm Beach, die in handen zijn van website TMZ, blijkt dat Williams schuldig zou zijn aan het ongeluk met de dodelijke afloop. Volgens de weduwe van de overleden man negeerde Williams een rood stoplicht.

De advocaten van Williams laten weten dat de tennisster niet door rood licht reed en zich keurig aan de snelheid hield. Ook zei haar advocaat dat Williams graag haar kant van het verhaal wil vertellen. "Het is een onfortuinlijke gebeurtenis en Venus condoleert de familie om het verlies", aldus de raadsman van Williams. De winnares van zeven grandslamtitels was enkele dagen voor het ongeluk uitgeschakeld op Roland Garros.

De zus van de zwangere Serena Williams, wordt eind deze week in Londen verwacht voor Wimbledon. VenusWilliams was vijf keer de beste op het 'heilige' gras in Londen, voor het laatst in 2008.