×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Veerkampjes teleurgesteld in Talpa

Veerkampjes teleurgesteld in Talpa
12.07.2019 -

Hanny en Ton Veerkamp zijn nog niet gevraagd om mee te werken aan de doorstart van het iconische NPO-programma Man Bijt Hond. Talpa wil de populaire NCRV-show nieuw leven inblazen, maakte de zender donderdag bekend.


De realitysoap rond de familie Veerkamp vormde een belangrijk onderdeel van Man bijt hond. De NPO besloot in 2015 dat er geen ruimte meer voor het programma was. ‘ Nee, we zijn nog niet gebeld, nee,’ stelt Hanny wat teleurgesteld in een gesprek met Shownieuws. ‘We horen het nu voor het eerst.’

SBS zou onlangs proefopnames hebben gemaakt voor een nieuwe reeks. Het is echter nog niet zeker of Man bijt hond 2.0 er daadwerkelijk gaat komen. Behalve Man Bijt Hond werkt SBS ook aan een doorstart van de NPO-hit Lingo, die in 2014 na een kwart eeuw van de buis werd gehaald.