×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Veel BN’ers bij Rijksmuseum #insidemybones

29.09.2017 -

Dotan en het Rijksmuseum slaan de handen ineen. De singer-songwriter heeft een expositie mogen opzetten rond #insidemybones, zijn oproep meer eerlijke verhalen te delen op social media. Ook treed hij vandaag exclusief op in de passage als opening voor zijn expositie.


'Ik ben opgegroeid om de hoek van het Rijksmuseum en ben daar heel vaak geweest om interessante exposities te bekijken', zegt Dotan. 'Het is voor mij een grote eer dat het Rijksmuseum mij deze kans heeft gegeven om een #insidemybones expositie op te zetten. Ik hoop hiermee meer mensen te kunnen inspireren'.

Dotan plaatste in mei een oproep op social media om meer eerlijke, open en ongefilterde verhalen te delen. De singer-songwriter kreeg veel bijval, onder de hashtag #insidemybones volgden honderden bekende en onbekende Nederlanders zijn initiatief.

 

 

Wat een mooie dag in de geschiedenis van social media vandaag. Dankzij vriend @dotanmusic wordt eens niet alleen het mooiste getoond hier op Instagram. Eerder biechte ik al op dat ik eigenlijk maar gewoon een klein jongetje ben dat vaak geraakt wordt en het stoere imago als een beschermend harnas gebruik. Hoe eng ik dat ook vond om toe te geven, da heeft tot zoveel mooie en goeie reacties geleidt. Het kan dus wel een heel sociaal medium zijn. En als ik nu die fantastische rauwe foto’s zie van al die mooie mensen. Ja, dan voel je het ook echt #insidemybones! Het heeft me nu al zo geïnspireerd! Op social media was ik sowieso al niet zo bezig met alleen de mooiste dingen delen of heel veel filters enzo. Maar de verleiding is gewoon groot om snel mooi weer te spelen. Vanaf 9 oktober heb ik me dan ook voorgenomen om de eerlijkste ochtendshow van Nederland te gaan maken. Ga als je zin en tijd hebt naar het Rijksmuseum voor de verhalen en de prachtige fotos van Paul Bellaart Er waren er een paar waar ik wat vrolijker op kijk 😉 maar Paul was onverbiddelijk en het past natuurlijk ook niet bij deze actie om de mooiste te kiezen 😉 Heel veel liefde voor Dotan

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels) op

 

 

 

Dit is een bucketlist ding waarvan ik niet wist dat het op mijn bucketlist stond : CHECK! vanaf 6 september hang ik met deze foto een week lang groot in het Rijksmuseum van Amsterdam! @dotanmusic heeft er zijn " Inside my bones " expositie en ik mag daar deel van uitmaken. 15 foto's en 15 bijzondere verhalen over het echte leven achter de social media "perfectie". Foto's op social media zijn maar een deel van wie we zijn en definieert niet de echte persoon. Deel samen met mij een eerlijk verhaal en een pure foto op social media. Dank @dotanmusic en @rijksmuseum en @paulbellaart voor de mooie foto en dit avontuur! #insidemybones #rijksmuseum #photo #realness #reality #exposition #photography #truestory #blackandwhite #pure

Een bericht gedeeld door Thomas (@thomascammaert) op

 

Een selectie van die foto’s en verhalen is vanaf morgen te zien in het Rijksmuseum.