×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Varken Miley Cyrus overleden

Varken Miley Cyrus overleden
11.07.2019 -

Miley Cyrus heeft op Instagram laten weten dat ze opnieuw een verlies te verwerken heeft. 'Heel verdrietig om te moeten zeggen... mijn goede vriendin Pig Pig is overleden... Ik zal je voor altijd missen... dank je voor het vele lachen en de goede tijd, meid'.


Miley heeft foto’s online gezet van Pig Pig die in vijf jaar tijd was uitgegroeid tot een enorm groot varken. Het contrast is groot met een eerdere foto waarop te zien is hoe ze Pig Pig in een hand kan vasthouden.

Miley adopteerde het varken in 2014, vlak nadat haar geliefde hond Floyd was doodgebeten door een coyote. Daar zat ze destijds zo stuk van dat het resulteerde in een heel nieuw album met de titel: Miley Cyrus And Her Dead Petz, oftewel Miley Cyrus en haar Dode Huizdieren. Een van de liedjes op dat album heette The Floyd Song.

Pig Pig heeft haar toen door de moeilijke tijd heen gesleept, schrijft Perez Hilton.