×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Varende modeshow eert Mies Bouwman

27.03.2018 -

De in februari overleden Mies Bouwman staat dit jaar centraal tijdens de Canal Catwalk, een jaarlijkse modeshow op de Amsterdamse grachten. De organisatie zal een speciaal eerbetoon brengen aan de presentatrice, laat ambassadeur Ronnie Tober weten.


De zanger heeft dierbare herinneringen aan Bouwman. Hij werkte met haar samen in onder meer de show van Tom Manders. 'Voor mij persoonlijk was Mies Bouwman een fijne collega en mocht ik in 2009 uit haar handen de Hoffelijkheidsprijs ontvangen. Ze was een warme vriendin en ik vind het geweldig om haar op deze wijze te mogen eren', zegt Ronnie.

De Canal Catwalk vindt op 21 mei voor de zevende keer plaats. De opening wordt verzorgd door couturier Monique Collignon.

Vorig jaar was er een speciale ode aan koning Willem-Alexander ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag.