VARA-presentatrice boos op Gerard Joling

VARA-presentatrice Janine Abbring is woest op de makers van het SBS-programma Sterren Springen. In een interview op Nu.nl stelt Gerard Joling dat hij hoopt dat er weer iemand een harde klap maakt, zoals Patty Brard eerder overkwam in het programma. ''Het zou mooi zijn als we weer zo'n moment krijgen”, aldus Joling. “Het levert goede televisie op.”

Abbring noemt de crew van Sterren springen vrijdag op Twitter randdebielen. ''Ik vind dit absurd, helemaal omdat het live is en 'hopen op 'n klap' een deel van de aantrekkingskracht is. Walgelijk. Middeleeuws, bijna. Het is de moderne versie van de leeuwenkuil.”

De presentatrice van Vroege Vogels raakte in 2012 zwaargewond toen zij tijdens Wie Is De Mol na een val verkeerd terecht kwam in het water. Hierbij verbrijzelde zij een ruggenwervel. Het incident deed een discussie oplaaien over de veiligheid tijdens dit soort celebrity-programma's. Abbring kreeg vrijdag direct na haar commentaar op Twitter veel bijval.
In Sterren Springen moeten BN'ers van een hoge duikplank afspringen. Het programma is één van de kijkcijferkanonnen van zender SBS. Aan de nieuwe reeks doen onder anderen Marijke Helwegen en Britt Dekker mee.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen