×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vandaag de uitspraak: Zeven jaar cel voor Frank Masmeijer?

13.10.2017 -

De Belgische rechter doet vrijdag uitspraak in de zaak tegen voormalig tv-presentator Frank Masmeijer. Tegen de 56-jarige ex-showmaster is zeven jaar cel geëist voor drugssmokkel. Masmeijer wordt verdacht van de import van ruim 400 kilo cocaïne.


Masmeijer hield in de jaren tachtig met programma’s als Dinges en De Holidayshow miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. De Drent werd als twintiger ontdekt in Mallorca en werd al snel een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Na zijn tv-carrière vertrok hij naar België en zette daar horecazaken op.

In 2014 werd hij aangehouden voor de drugssmokkel; hij zat tien maanden in voorarrest en werd, in afwachting van de rechtszaak, vrijgelaten met een enkelband.