Van der Gijp koopt appartement cash

Kort voordat René van der Gijp olie op het vuur gooide in de discussie over homo's en voetbal, blijkt hij een appartement aan de Scheveningse boulevard te hebben gekocht. Bekendeburen.nl heeft de foto's ervan en ontdekte dat René geen hypotheek op het appartement heeft genomen. Hij heeft de aankoopprijs van 215.000 euro cash betaald.

De talkshow Voetbal International kwam tijdens het EK Voetbal vanuit het Kurhaus in Scheveningen. Toen stond er zelfs een zandsculptuur van René en zijn collega's voor de deur van het Kurhaus. René maakte er nooit eeen geheim van zijn hart te hebben verloren aan de badplaats.

Volgens Bekendeburen.nl is de analist sinds 24 juli de eigenaar van een driekamerappartement van 75 vierkante meter. Naast een woonkamer met openhaard bestaat de woning uit twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet. Vanuit zijn woonkamer heeft René uitzicht op de pier, de boulevard en het strand. De woning heeft twee balkons, zodat hij van 's morgens tot 's avonds kan genieten van de zon.