×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Van den Heuvel wil ‘geen olie op vuur gooien’

5.12.2017 -

Journalist John van den Heuvel 'wil geen olie op het vuur gooien' in het onderzoek naar de bedreigingen aan zijn adres door motorclub No Surrender.


Dat stelde hij maandag in het programma RTL Boulevard. Daarom wil hij verder geen toelichting tegen op de bedreigingen, de aangifte en het onderzoek.

Wel beklemtoont Van den Heuvel 'zijn werk te blijven doen. Ik denk dat dit soort bedreigingen alleen maar averechts effect hebben. Dat nu veel meer journalisten onderzoek gaan doen'.

Volgens de politie is er een aanzienlijk geldbedrag op het hoofd van de Telegraaf-journalist gezet. De politie neemt de bedreiging erg serieus. Er zijn maandag gesprekken geweest met drie leidinggevenden van No Surrender. In de gesprekken zijn ze gewezen op hun verantwoordelijkheid en opgeroepen om een eind te maken aan de bedreiging.