×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

FOTO’S: Van den Ende zet jacht te koop: 2,85 miljoen

FOTO’S: Van den Ende zet jacht te koop: 2,85 miljoen
12.10.2017 -

Joop van den Ende wil van zijn jacht af. De mediamagnaat vraagt 2.850.000 euro voor het pleziervaartuig, weet bekendeburen.nl.


De boot draagt de naam Intimis. Vorig jaar verkocht Van den Ende ook al zijn villa in Baarn die dezelfde naam heeft. Het is onbekend voor welk bedrag de theaterproducent het jacht ooit zelf heeft gekocht. Wel is bekend dat hij het in 2013 nog een onderhoudsbeurt ter waarde van 1 miljoen euro heeft gegeven

Het jacht is ongeveer 35 meter lang en telt vijf hutten die plaats bieden aan in totaal elf mensen. Ook is er ruimte voor vier personeelsleden. Het vaartuig heeft voornamelijk in de wateren bij Mallorca gelegen. Van den Ende heeft namelijk een vakantiehuis op het Spaanse eiland.

 
(Foto: Northrop&Johnson)

 
(Foto: Northrop&Johnson)

 
(Foto: Northrop&Johnson)