×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vakantiefoto’s Tim Douwsma

16.07.2015 -

Tim Douwsma is tot over zijn oren verliefd op de beeldschone ex-Miss Universe Nederland Stephanie Tency. In Turkije genoot het stel van een zonnige vakantie, maar ook vooral van elkaar.


Hoewel Tim Douwsma eerder nog niks kwijt wilde over de nieuwe vrouw in zijn leven is het nu wel overduidelijk: Tim is dolverliefd op zijn Stephanie Tency. Tim en Stephanie hadden alleen maar oog voor elkaar tijdens hun eerste liefdesvakantie in het Turkse Bodrum. Het showbizzkoppel werd gespot in het luxe hotel The Blue Bodrum, waar zij zich volledig in de watten lieten leggen. Weekend had de eerste exclusieve foto's van het verliefde stel en dit zijn de leukste!