Placeholder

Vader Voice-zangeres Jennie Lena overleden

De vader van zangeres Jennie Lena, die vooral bekend is van The Voice of Holland, is overleden. Dat schrijft ze op Facebook. De vader van Lena was al geruime tijd ziek.

Jennie zou naar Los Angeles reizen, maar stelde dit in eerste instantie uit omdat haar vader ziek was. Uiteindelijk vertrok ze toch en kreeg ze in de Verenigde Staten het slechte nieuws te horen. Ze vliegt zo snel mogelijk weer terug naar huis. "Vanmiddag kreeg ik het vreselijke nieuws dat mijn lieve vader is overleden. Ik ben nu op weg naar Nederland", schreef Jennie. "Lieve Papa, ik ga je zo ontzettend missen. Je was de liefste vader die ik me maar kon wensen. Je zei zo vaak hoe trots je op me was. Ik kan niet geloven dat je er nu opeens niet meer bent. Ik hou van je voor altijd."

Jennie ontmoette in de VS de bekende blogger Perez Hilton. Ze heeft in zijn show twee liedjes gezongen. Een filmpje van Jennies optreden bij The Voice ging, met hulp van Perez Hilton, viral. Alle juryleden van The Voice draaiden al bij de eerste noten van haar optreden hun stoel om. Uiteindelijk moest Jennie het in de finale afleggen tegen Maan.